Intrebari frecvente

Iti stam la dispozitie pentru detalii suplimentare la contact@joliedivas.com sau la 0742154631

Plata online prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Cum comand online?

Pasul 1. Selectati produsul preferat, alegeti marimea dorita, si apasati butonul “Adauga in Cos”. Puteti vizualiza oricand produsele adaugate si totalul comenzii verificand cosul de cumparaturi.

• Pasul 2. Pentru a finaliza comanda, dati clic pe ”cosul de cumparaturi”, si completati cu atentie datele de pe pagina, alegeti metoda de plata si pe cea de livrare, iar apoi apasati pe ” Finalizeaza Comanda”

Pot comanda telefonic?

Poti sa ne contactezi telefonic pentru a plasa o comanda. Colegii nostri te vor ajuta sa faci comanda online si sa achiti fie prin plata cu card sau la sosirea curierului.

Telefon 0742.154.631

De luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:30

Pot comanda pe Facebook, Instagram sau pe mail?

Sigur. Puteti comanda prin intermediul profilor nostre de social media. Trimiteti-ne un mesaj privat in care sa specificati produsul sau produsele dorite si marimea alaturi de adresa si datele dumneavoastra de contact. Unul dintre consultantii nostri va va suna pentru confirmarea telefonica a comenzii si va crea comanda online pentru dumneavoastra.

Pot plati cash sau cu cardul?

Puteti achita ramburs (cash) la livrarea coletului. Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

In aceasta perioada va recomandam plata cu cardul. Folosim serviciile EUplatesc – o maniera sigura pentru a achita online.

Am comandat marimea gresita, ce fac?

Contacteaza-ne telefonic in cel mai scurt timp si vom modifica eroarea facuta in comanda.

In cate zile ajunge produsul?

Produsul ajunge in medie in 2 zile. Se livreaza la 48 de ore de la efecturaea comenzii. Daca produsul nu este pe stoc predarea poate dura pana la 3-10 zile, colegii nostri te vor suna si iti vor spune cand se va face predarea.

Cum aflu ce marime sunt?

In cadrul paginii de Livrare, Retur, Marimi ai tabelul cu marimile noastre.

Cum returnez un produs?

In cadrul paginii de Livrare, Retur, Marimi ai  detaliile livrarii si returului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart